Головна Новини HI-tech ігри Гра Death Stranding не змогла обійти Call of Duty: Modern Warfare
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Death Stranding не змогла обійти Call of Duty: Modern Warfare

Гра Death Stranding посіла друге місце за кількістю продажів у Великій Британії

12 листопада 2019, 12:29 comments1538
Поділіться публікацією:
Гра Death Stranding не змогла обійти Call of Duty: Modern Warfare

Японський геймдизайнер і продесер Хідео Кодзіма має дві грамоти від "Книги рекордів Гіннеса" за найбільш популярні ігри. Але схоже останнім його дітище не готове повторити цей успіх.

Як повідомляє портал Gamesindustry.biz, гра Death Stranding посіла лише друге місце по продажах у Великій Британії, поступившись місце Call of Duty: Modern Warfare. У порівнянні з іншими ексклюзивами PlayStation 4, проект Кодзими показав результат на 36% гірше, ніж Days Gone. Але слід відразу уточнити, що враховувалися продажі тільки фізичних копій гри. Якщо звернутися до показників у "цифрі", то ситуація може змінитися.

Можливо, на результати продажів вплинули і оцінки. На Metacritic проект отримав 83 бали від преси, а геймери виявилися більш критичними і поставили тільки 6.8. За словами самого Кодзіми, велика частина критики йде від гравців з США, які люблять шутери, а не "піднесені ігри". Саме такою він вважає Death Stranding.

Але Death Stranding вдалося обігнати Luigi's Mansion 3, гру від Nintendo Switch, рейтинг котрої впав з другого до четвертого місця. Третє місце в чарті зайняла FIFA 20. У той же час Need for Speed: Heat, остання гра EA, так і не вибралася за межі п'ятої позиції. Замикає десятку лідерів інша гра EA — Plants vs Zombies: Battle for Neighborville. При цьому продажі проекту тільки ростуть і піднялися на 10% у порівнянні зі стартом. До того ж, як зазначає видання, гра продається "набагато краще" в цифрових магазинах.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра PUBG отримала нові оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!