Головна Новини HI-tech ігри Гравець в Call of Duty: Modern Warfare поставив неймовірний рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець в Call of Duty: Modern Warfare поставив неймовірний рекорд

Геймер під ніком Burford250 знищив команду з шести супротивників за три секунди

13 листопада 2019, 17:58 comments2056
Поділіться публікацією:
Гравець в Call of Duty: Modern Warfare поставив неймовірний рекорд

Геймери продовжують вражати своїми можливостями. Цього разу відзначився фанат гри Call of Duty: Modern Warfare. Користувач Reddit з ніком Burford250 опублікував ролик з самою швидкою перемогою в історії проекту. За три секунди хлопець знищив групу з шести супротивників, не використовуючи чіти.

Подія сталася на карті Пікаділлі в режимі "Знайди і знищ". Як тільки матч розпочався, гравець вистрілив з підствольного гранатомета гвинтівки M4A1 і ліквідував відразу шість супротивників. Судячи з відео, снаряд поцілив у машину, яка "вдало" вибухнула, забравши з собою всіх.

Така блискавична перемога звичайно, вражає. Але знайшлися і критики. У коментарях під відео багато геймери заявили, що все це сталося через помилки дизайнерів гри. Один з гравців зазначив, що деякі карти побудовані не правильно, і можна отримати кулю, просто вийшовши з точки відродження.

Крім того, гравці скаржаться на дробовик 725, який навіть на великих відстанях вбиває з одного пострілу. Геймери вже встигли охрестити цю зброю "снайперським дробовиком". Розробники вже внесли правки у баланс, але, судячи з цього відео, деяка зброя залишається надто потужною. Через це гра часто закінчується занадто швидко.

Як повідомляло видання "Коментарі", спливли нові подробиці оновлень гри PUBG.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!