Головна Новини HI-tech ігри Гра The Last of Us: Part 2 отримає мультиплеєрний режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра The Last of Us: Part 2 отримає мультиплеєрний режим

Мультиплеєрний режим гри The Last of Us: Part 2 буде повноцінним окремим проектом, а не частиною самої гри

14 листопада 2019, 12:01 comments1858
Поділіться публікацією:








Гра The Last of Us: Part 2 отримає мультиплеєрний режим

Розробники гри The Last of Us: Part 2 ще на початку осені попередили, що з самого початку гра не буде мати мультиплєєрного режиму. Тим не менш, від мережевого режиму студія не відмовилася. Найближчим часом компанія Naughty Dog поповнить команду розробників фахівцями з онлайну.

Провідний дизайнер студії Вініт Агарва виставив вакансію для програміста онлайн-систем на своїй сторінці в Twitter. Розробник також повідомив, що у команди амбітні плани, тому вони потребують допомоги для реалізації ідей. Обов'язками нового члена команди буде розробка серверних технологій, мережевого ядра ігри, організація матчів, створення сховища даних гравців і багато чого іншого. Перевагою для майбутнього співробітника стане любов до онлайн-ігор.


Все йде до того, що гра The Last of Us: Part 2 таки отримає мультиплеєрний режим. Але, цілком можливо, не в звичному для геймерів вигляді. Ще у вересні розробники написали, що геймери "пожнуть плоди мережевих амбіцій команди", тільки не як частину самої гри. Можливо, онлайн-режим вийде у вигляді окремого проекту або скачуваного доповнення вже після офіційного релізу. Мережевий компонент The Last of Us: Part 2 займав би частину простору, якого і без того мало, тому розробники і написали, що мультиплеєр не буде частиною гри.

Нагадаємо, що в оригінальній The Last of Us гравці можуть змагатися в режимі "Протистояння". Учасники вибирали сторону "Мисливців" або "Цикад", і намагалися протриматися 12 раундів, збираючи ресурси. Головна мета — вижити і знищити ворожу фракцію. Головний акцент робився на командну роботу.

Як повідомляло видання "Коментарі", спливли нові подробиці оновлень гри PUBG.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!