Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Obsidian представила свою першу гру на "виживання"
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Obsidian представила свою першу гру на "виживання"

У грі Obsidian геймерам доведеться стати мініатюрними і виживати в світі комах

15 листопада 2019, 12:16 comments2321
Поділіться публікацією:
Американська компанія Obsidian представила свою першу гру на "виживання"

Компанія Microsoft провела захід X019 в Лондоні. Туди з'їхалися як розробники компанії, так і дружніх студій. Під час заходу компанія Obsidian представила гру Grounded.

Судячи по трейлеру, геймерів чекає гра на виживання. Родзинка полягає в тому, що їх зменшать до розмірів мурах. Таким чином, головною загрозою стануть комахи, а не прибульці або зомбі. Героям гри доведеться будувати укріплення, битися і взагалі виживати. Як повідомляють розробники Grounded, в грі присутня величезна кількість комах, які живуть власним життям і також намагаються вижити. Гравець зустріне і дружні і ворожі види. Наприклад, павуки і деякі комахи будуть намагатися знищити гравця, в той же час мурахи нейтральні, поки їх не розсердити.

Гравцям доведеться виконувати щоденні доручення і збирати ресурси для крафта, паралельно вивчаючи світ комах. Буде можливість створювати зброю та екіпіровку, на кшталт броні зі шкаралупи жолудя. Притому виживати можна як поодинці, так і в онлайн-кооперативі. До того ж, незважаючи на досвід Obsidian у розробці рольових ігор, в Grounded не буде RPG-механік. Посилення персонажа відбувається за допомогою екіпірування, яке він знайде або створить.

Вийде гра Gounded навесні 2020 року в цифровому вигляді на Xbox One і PC (в Steam і Microsoft Store). Крім того, вона буде доступна передплатникам Xbox Game Pass. Але це буде не повноцінний реліз, а так званий "Ранній доступ". Компанія Obsidian вперше взялася за "виживалку", тому вирішила розвивати проект разом з гравцями.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Epic Games представила безкоштовну гру Battle Breakers.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!