Головна Новини HI-tech ігри Новозеландська компанія Grinding Gear представила гру Path of Exile 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Новозеландська компанія Grinding Gear представила гру Path of Exile 2

Гра Path of Exile 2 стане не так продовженням, як розширеною версією першої частини

18 листопада 2019, 11:42 comments1681
Поділіться публікацією:








Новозеландська компанія Grinding Gear представила гру Path of Exile 2

Новозеландська компанія Grinding Gear анонсувала гру Path of Exile 2. Вона стане продовженням "дьяблоїда", який мав успіх серед фанатів Diablo 3.

Гра Path of Exile 2 більше схожа на розширення першої частини, а не на продовження. Як і в Overwatch 2, контент першої частини перенесуть в сіквел. Також геймери отримають можливість пройти сюжетну кампанію оригіналу. Гравці обох частин навіть отримають доступ до одного ендгейм-контенту, який відкривається після завершення головної історії.

З нового в Path of Exile 2 на геймерів чекає нова сюжетна кампанія на сім актів. Дії будуть проходити через двадцять років після фіналу першої частини. Суспільство потроху відродилося після смерті Кітави. Враекласт знову руйнується через підступи амбітних людей, які бажають захопити владу.


До того ж, Grinding Gear збирається оновити систему броні та зброї. На гравців чекають і нові "вигнанці", які поділяться на ті ж архетипи, що і в оригінальній грі. З'явиться і дев'ятнадцять додаткових класів Сходження. Гравці також побачать нові моделі персонажів з анімаціями і технічні покращення. У грі Path of Exile 2 з'явиться і нова система навичок. Самоцвіти підтримки тепер додаються безпосередньо у Самоцвіти навичок. Таким чином усуваються недоліки старої системи.

На даний момент, платформа, на якій вийде гра, тримається в секреті. Дата релізу Path of Exile 2 також залишається невідомою. Запуск бета-тестування очікується наприкінці 2020 року.


Що стосується оригінальної гри Path of Exile, то проект і далі буде отримувати оновлення та тематичні доповнення в кожному кварталі. Наприклад, 13 грудня вийде оновлення "Завойовники Атласу", в якому перероблять ендгейм і таким чином підготують фанатів до виходу Path of Exile 2.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft показала трейлер гри Age of Empires 4.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!