Головна Новини HI-tech ігри Стали відомі подробиці про мультиплеєрний екшен VALHALL
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі подробиці про мультиплеєрний екшен VALHALL

Геймери отримають можливість поборотися за володіння молотом Тора, а також візьмуть участь у "Королівській битві" і "Облозі"

20 листопада 2019, 11:15 comments1723
Поділіться публікацією:








Стали відомі подробиці про мультиплеєрний екшен VALHALL

Розробники української студії Blackrose Arts продовжують роботу над мультиплеєрним екшеном VALHALL. Вони розповіли подробиці про новий режим у новому трейлері гри.

Як повідомляють розробники, VALHALL — слешер з глибокою бойовою системою ближнього бою. У новому геймплейном трейлері автори проекту показали режим Wield Mjolnir, в якому геймери візьмуть участь у випробуванні, яке організував бог-громовержець Тор, сина Одіна.

У першому змаганні зійдуться 25 гравців, які будуть боротися за Мьольнір. Головна мета — заробляти очки і не давати суперникам зробити теж саме. Боєць, який переможе інших першому випробуванні, отримає в своє розпорядження молот. Родзинка полягає в тому, що тільки на одну хвилину. Інші учасники можуть або битися один з одним, або спробувати відібрати Мьольнір. Гравець, який отримав найбільшу кількість очок, стає переможцем змагань.


VALHALL поки знаходиться на стадії тестування, а до релізу добереться три режими — Wield Mjolnir, Battle Royale і Siege. Розробники також мають намір додати в гру RPG-елементи і однокористувацький режим. До того ж Blackrose Arts наповнять гру сюжетними пригодами, квестами і виживанням.

Blackrose Arts запустили сторінку VALHALL у Steam, де гру можна купити за 329 гривень. Розробники відзначають, що після покупки геймери отримують миттєвий доступ до ранніх тестів і майбутньої повної версії гри. До того ж ціна буде підвищуватися в міру розробки, але для тих, хто вже купив гру, вартість залишиться незмінною.

Як повідомляло видання "Коментарі", гру CS:GO очікують нові зміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!