Головна Новини HI-tech ігри Гра Star Wars Jedi: Fallen Order матиме продовження
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Star Wars Jedi: Fallen Order матиме продовження

Успіх гри Star Wars Jedi: Fallen Order надихнув розробників взятися за створення сіквела

25 листопада 2019, 17:07 comments2417
Поділіться публікацією:
Гра Star Wars Jedi: Fallen Order матиме продовження

Гра Star Wars Jedi: Fallen Order стала першим за довгий час проектом Electronic Arts, який викликав мінімум критики на свою адресу. Швидше навпаки — засоби масової інформації і геймери дали грі високу оцінку. Це дозволило розробникам з Respawn Entertainment приступити до створення продовження.

Новинний редактор видання Kotaku Джейсон Шрайєр випустив новий підкаст. В його рамках журналіст поділився інформацією щодо Star Wars Jedi: Fallen Order. За інформацією Шрайєра, Respawn Entertainment вже отримала добро на розробку сиквела. Студія отримала можливість в рамках цього проекту реалізувати більше власних ідей.

Журналіст додав, що Star Wars Jedi: Fallen Order спеціально зробили просто хорошою грою без нововведень. Подібна обережність пов'язана з невдачами або закриттям попередніх проектів по всесвіту Star Wars на кшталт  Star Wars 1313 про юного Бобі Фетте. Проект анонсували ще на E3 2012, але гра була скасована після покупки Lucasfilm компанією Disney.

За допомогою Fallen Order розробники перервали ланцюг невдач з іграми на тему Star Wars. Тепер вони мають намір повернути інтерес і довіру аудиторії до них. Тому в сіквелі Respawn Entertainment  зможуть дозволити собі більш сміливі ідеї.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Star Wars Jedi: Fallen Order отримала високі оцінки експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!