Головна Новини HI-tech ігри Оновлений бойовий пропуск і нагороди: що чекає на гру Rocket League
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлений бойовий пропуск і нагороди: що чекає на гру Rocket League

Розробники компанії Psyonix розповіли про новий бойовий пропуск та систему нагород в грі Rocket League

29 листопада 2019, 12:26 comments2291
Поділіться публікацією:
Оновлений бойовий пропуск і нагороди: що чекає на гру Rocket League

Четвертий сезон гри Rocket League наближається до завершення. Розробники з компанії Psyonix оголосили про прийдешнє оновлення, яке буде містити новий бойовий пропуск і нагороди.

Rocket Pass 5 отримає сімдесят рівнів. Проходячи їх, геймери зможуть відкрити нові косметичні предмети, у тому числі колеса, наклейки і вибухи після голів. До того ж за покупку "преміум пропуску" гравець відразу отримає автомобіль Chikara. Пройшовши сімдесят основних рівнів, геймери отримають машину Chikara GTX, а також зможуть зібрати спеціальні версії вже отриманих нагород. Крім того, гравці зможуть пройти через щотижневі випробування на платних і безкоштовних треках.

Преміум пропуск гравці зможуть взяти за одну тисячу кредитів, а за дві тисячі вони відразу розблокують перші дванадцять рівнів. Також за виконання завдань Rocket Pass Premium можна заробити одну тисячу кредитів.

Разом із запуском п'ятого сезону розробники Rocket League змінять економіку. З гри зникнуть лутбокси і ключі. Їх місце займуть креслення для створення предметів і кредити.

Компанія Psyonix також запустять оновлений магазин предметів, асортимент якого буде змінюватися щодня. Частина платного контенту стане безкоштовною. З 28 листопада по 2 грудня всі гравці Rocket League будуть отримувати подвійний досвід. Це буде своєрідним бонусом за закриття четвертого сезону.

Як повідомляло видання "Коментарі", Fallen Order буде мати продовження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!