Головна Новини HI-tech ігри Відеохостинг YouTube спростив правила для Mortal Kombat та інших "жорстоких" ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеохостинг YouTube спростив правила для Mortal Kombat та інших "жорстоких" ігор

З ігор, які містять сцени насильства, будуть зняті вікові обмеження

3 грудня 2019, 12:09 comments1875
Поділіться публікацією:
Відеохостинг YouTube спростив правила для Mortal Kombat та інших "жорстоких" ігор

В ігровому розділі YouTube все рідше можна побачити ігри, на зразок Mortal Kombat. Значно більше переваги віддається таким проектам, як Minecraft, де треба більше будувати, ніж руйнувати або заподіювати біль. Але тепер YouTube вирішив спростити політику щодо ігор з насильством.

Відтепер бійки і бойові дії у відеоіграх будуть іменуватися "постановочним або симульованим насильством". У цій категорії вже перебували фільми і серіали, а тепер ці ряди поповнили і відеоігри. Якщо раніше геймплей Mortal Kombat 11 могли без зайвих слів видалити з каналу або поставити позначку 18+, то тепер правила будуть більш ліберальними. Якщо автор контенту завантажить ролик з "жорстокою грою", то YouTube може схвалити відео і пустити його в маси без обмежень за віком і блокування.

Одночасно, якщо відео фокусується на насильстві більшу частину хронометражу, то хостинг може встановити вікове обмеження. При встановленні лімітів на відео YouTube буде враховувати, чи додав автор уточнення, що насильство постановочне або вигадане. Також на рішення адміністрації вплине заголовок. З повним списком нових правил можна ознайомитися зайшовши на офіційну сторінку хостингу.

Слід не забувати, що вікове обмеження перешкоджає проникненню роликів в "Тренди", а контент 18+ може не відображатися на мобільних пристроях. Це також впливає на перегляди. До того ж YouTube може надіслати каналу "страйк" за порушення правил співтовариства, а після трьох повідомлень акаунт видаляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube почне видаляти непопулярні блоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!