Головна Новини HI-tech ігри Ігрова приставка PlayStation потрапила в Книгу рекордів Гіннеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігрова приставка PlayStation потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

Ігрова приставка PlayStation опинилася в Книзі рекордів Гіннеса як найбільш продаваний бренд ігрових приставок

4 грудня 2019, 12:41 comments1708
Поділіться публікацією:
Ігрова приставка PlayStation потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

25 років тому, оригінальні Sony PlayStation потрапили в магазини Японії і почали сейсмічний зсув, який тепер став світовим рекордом Гіннеса.

"Ми дуже раді бути сертифікованими, як найбільш продаваний бренд ігрових приставок для дому, коли було продано більше 450 мільйонів пристроїв у оригінальних PlayStation, PS2, PS3 і PS4 станом на 7 листопада, згідно @GWR", — повідомляється на сторінці PlayStation в Twitter.

Якщо подивитися на показники продажів окремих консолей до вересня, PS2 і PS4 є найбільш продаваними домашніми консолями всіх часів, з продажами 155 мільйонів і 102,8 мільйонів консолей відповідно. Оригінальна PlayStation відстає з 102,5 мільйонами, а PS3 продана порівняно невтішно — всього 87,4 мільйона одиниць.

NlXek54-3JePDnmzEBGQzDJhq.jpg

"Починаючи зі скромного старту, в якості вискочки в Sony, Кен Кутарагі і його команда висунули бачення, як перетворити відеоігри у різновид розваги, яким можуть насолоджуватися всі, і створити платформу для розробників ігор, щоб висловити свою творчість. Спочатку PlayStation продала 100 000 пристроїв в Японії у перший день та стала першою в світі домашньою консоллю, яка перевищила число у 100 мільйонів пристроїв, проданих по всьому світу", — написав генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан в блозі, присвяченому 25-річчю PlayStation.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony закриє сервери двох ігор на PlayStation 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!