Головна Новини HI-tech ігри Гра Pillars of Eternity 2: Deadfire вийде на PlayStation 4 і Xbox One
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Pillars of Eternity 2: Deadfire вийде на PlayStation 4 і Xbox One

Гра Pillars of Eternity 2: Deadfire вийде на PlayStation 4 і Xbox One в кінці наступного місяця

6 грудня 2019, 12:10 comments3079
Поділіться публікацією:
Гра Pillars of Eternity 2: Deadfire вийде на PlayStation 4 і Xbox One

Гра Pillars of Eternity 2: Deadfire ще в 2018 році вийшла на PC, а потім і на Nintendo Switch. Тепер же розробники назвали дату релізу гри для PlayStation 4 і Xbox One.

Pillars of Eternity 2: Deadfire з'явиться на приставках Sony і Microsoft в наступному місяці — 28 січня. Разом з консольною версією Obsidian представить також і колекційне видання. За $130 гравці отримають Pillars of Eternity 2: Deadfire для PlayStation 4 або Xbox One. Крім того, вони стануть власниками статуетки Еотаса, стікерів та брелоків для ключів.

Гра вийшла в 2018 році і за цей час отримала безліч доповнень і оновлення. Творці додали нові сюжетні завдання, а також режим з бойовою системою, який сильно нагадує Divinity: Original Sin. Також не варто забувати про патчі, які виправили баланс і помилки. Можна з упевненістю сказати, що в 2020 році консольні гравці отримають значно поліпшену версію гри Pillars of Eternity 2: Deadfire.

Нагадаємо, що у грі Pillars of Eternity 2 геймер є Чуючим, який подорожує по світу. Але тепер йому доведеться вирішити глобальну проблему. Бог Еотас відродився в кам'яному титані, поставивши під загрозу весь світ. Герою доведеться розібратися в ситуації та мотивах розгнываного божества. Розробники не внесли дуже багато змін. Були лише вдосконалені бойова система, графіка і додані морські битви.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Darksiders Genesis отримала перші оцінки експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!