Головна Новини HI-tech ігри З'явився трейлер нової гри для PlayStation 4
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився трейлер нової гри для PlayStation 4

Розробники Ghost of Tsushima для PlayStation 4 представили новий трейлер гри

16 грудня 2019, 12:49 comments2048
Поділіться публікацією:








З'явився трейлер нової гри для PlayStation 4

Вже довгий час були відсутні будь-які новини про гру Ghost of Tsushima. Складалося враження, що проект згорнуть. Але з виходом нового трейлера стало ясно, що гра жива і робота над нею йде повним ходом. Її реліз очікується в 2020 році.

Офіційний YouTube-канал компанії PlayStation опублікував новий трейлер гри Ghost of Tsushima. Після перегляду ролика стає ясно, що головний герой буде використовувати в бою з супротивниками не тільки клинок, але і лук, стріли до якого оснащені вибухівкою. Також геймери зможуть діяти не тільки агресивно, атакуючи противника в лоб, але і потай знешкоджувати недругів одного за іншим. За першими кадрами гру цілком можна сплутати з Tenchu: Shadow Assassins.


Вийде гра Ghost of Tsushima вже влітку наступного року на приставці PlayStation 4. Слід звернути увагу, що в наступному році компанія Sony планує випустити і PlayStation 5. Тим не менш, в трейлері не згадується про версії гри для консолі наступного покоління. Можливо, що окреме видання не потрібне, адже п'ята "ігрова станція" отримає зворотну сумісність з минулим поколінням приставок.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробники представили першу гру для PlayStation 5.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!