Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Telltale Games представить гру The Wolf Among Us 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Telltale Games представить гру The Wolf Among Us 2

Компанія Telltale Games відновлює роботу над створенням гри The Wolf Among Us 2

16 грудня 2019, 14:14 comments2270
Поділіться публікацією:








Американська компанія Telltale Games представить гру The Wolf Among Us 2

Спочатку компанія Telltale Games мала намір випустити гру The Wolf Among Us 2 в 2018 році. Але її скасували у зв'язку з фінансовими проблемами студії і її подальшим закриттям. Але новини про повне згортання робіт над створенням гри не підтвердилися.

На ігровому фестивалі The Game Awards 2019 воскресла студія Telltale Games зробила своєрідний "переанонс" The Wolf Among Us 2. У трейлері Білосніжка знову прийшла до Бігбі, щоб той допоміг з новою справою. Для цього йому доведеться знову стати монстром. Втім, ніяких додаткових відомостей про сюжет гри не прозвучало.

Варто зазначити, що хоча гру видає все та ж Telltale Games, розробкою займаються інші люди. Тепер компанією керують голова Galaxy Pest Control Джеймі Оттилай і Брайан Ваддл, в минулому фахівець з продажів та маркетингу в Havok. Нові керівники повернули в проект частину розробників, включаючи сценариста першої частини. Також в команді багато нових людей. Деякі члени старої команди зможу брати участь в роботі над проектом на правах фрілансерів.


Слід зазначити, що за розробку The Wolf Among Us 2 взялася AdHoc Studio. Вийде гра на консолях, а також PC в Epic Games Store. Дата релізу гри залишається в секреті.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'явився трейлер нової гри для PlayStation 4.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!