Гра World of Tanks Blitz отримає новий танк до Нового року

Компанія Wargaming додала новий танк і ряд подарунків у новорічну подію гри World of Tanks Blitz

Черговий розробник відеоігор приєднався до зустрічі Нового року. Компанія Wargaming запустила святковий захід в World of Tanks Blitz.

Вже сьогодні в грі відкриється Чудесна лавка, в якій "танкісти" зможуть пройти 15 етапів святкової події і отримати за це нагороди. За перемоги в матчах гравці будуть отримувати мандарини, які вони зможуть витратити на відкриття Новорічних контейнерів. У скринях ховаються бустери, сертифікати, камуфляжі і сніжинки, що дозволяють проходити етапи події. Мандарини також можна виграти в настільній міні грі.

Виконавши завдання, гравці відкриють колекційний танк X рівня VK 90.01 і камуфляж "Клинок" для нього. Добираючись до головної нагороди "танкісти" зможуть відкрити преміум-танк V рівня Pz. V/IV і як мінімум чотири Снігові кулі з рідкісними танками або ресурсами. Для проходження святкової події потрібно техніка V рівня або вище, але подарунки отримають всі гравці. Якщо зайти в Blitz з 23 грудня по 12 січня можна отримати танк III рівня БТ-СВ, слот в ангарі, святковий новорічний камуфляж, 200020 срібла і два сертифіката на день према.

Чудесна лавка буде працювати з 19 грудня до 9 січня включно. Після закриття магазину мандарини зіпсуються, сніжинки розтануть, а кожну снігову кулю замінять на 5000 золота.

Як повідомляло видання "Коментарі", Wargaming презентувала гру World of Tanks Blitz для Android-пристроїв.