Головна Новини HI-tech ігри Гра World of Tanks Blitz отримає новий танк до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра World of Tanks Blitz отримає новий танк до Нового року

Компанія Wargaming додала новий танк і ряд подарунків у новорічну подію гри World of Tanks Blitz

19 грудня 2019, 16:29 comments2648
Поділіться публікацією:
Гра World of Tanks Blitz отримає новий танк до Нового року

Черговий розробник відеоігор приєднався до зустрічі Нового року. Компанія Wargaming запустила святковий захід в World of Tanks Blitz.

Вже сьогодні в грі відкриється Чудесна лавка, в якій "танкісти" зможуть пройти 15 етапів святкової події і отримати за це нагороди. За перемоги в матчах гравці будуть отримувати мандарини, які вони зможуть витратити на відкриття Новорічних контейнерів. У скринях ховаються бустери, сертифікати, камуфляжі і сніжинки, що дозволяють проходити етапи події. Мандарини також можна виграти в настільній міні грі.

Виконавши завдання, гравці відкриють колекційний танк X рівня VK 90.01 і камуфляж "Клинок" для нього. Добираючись до головної нагороди "танкісти" зможуть відкрити преміум-танк V рівня Pz. V/IV і як мінімум чотири Снігові кулі з рідкісними танками або ресурсами. Для проходження святкової події потрібно техніка V рівня або вище, але подарунки отримають всі гравці. Якщо зайти в Blitz з 23 грудня по 12 січня можна отримати танк III рівня БТ-СВ, слот в ангарі, святковий новорічний камуфляж, 200020 срібла і два сертифіката на день према.

Чудесна лавка буде працювати з 19 грудня до 9 січня включно. Після закриття магазину мандарини зіпсуються, сніжинки розтануть, а кожну снігову кулю замінять на 5000 золота.

Як повідомляло видання "Коментарі", Wargaming презентувала гру World of Tanks Blitz для Android-пристроїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!