Головна Новини HI-tech ігри Компанія Valve представила перший геймплей гри Half-Life: Alyx
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Valve представила перший геймплей гри Half-Life: Alyx

Представник ЗМІ випробував гру Half-Life: Alyx на восьми різних VR-гарнітурах

20 грудня 2019, 14:21 comments1642
Поділіться публікацією:
Компанія Valve представила перший геймплей гри Half-Life: Alyx

Компанія Valve продемонструвала гру Half-Life: Alyx представнику видання Adam Savage's Tested. Йому вдалося пограти на восьми різних VR-гарнітурах.

Перше, на що журналіст звернув увагу, так це якість графіки і музичного супроводу. Half-Life: Alyx являє собою повноцінну гру з безліччю інтерактивних об'єктів на рівнях. Проект призначений для тривалих сесій. Журналіст запевнив, що навіть після трьох годин безперервної гри, він не відчував ніякої втоми.

Журналіст Tested також високо оцінив рукавички головної героїні. З їх допомогою гравці будуть взаємодіяти з об'єктами навколо, кидатися предметами і навіть вирішувати головоломки. До того ж для спрощення взаємодії гра злегка підтягує гравця до предмета, який він збирається взяти, що позбавляє від необхідності вивіряти кожен рух.

Варто відзначити, що розробники вирішили не спрощувати стрілянину. Half-Life: Alyx немає автоприцілювання та інших помічників, а для перезарядки доведеться виконати ряд дій, не обмежених натисненням однієї кнопки. Для зміни обойми також знадобиться кілька рухів — потрібно дістати магазин з-за плеча, вставити його в пістолет і пересмикнути затвор.

Журналіст встиг протестувати Half-Life: Alyx на восьми VR-шоломах. Гра працює з Valve Index, Oculus Rift S, Oculus Quest, HTC Vive, Oculus Rift, Pimax і WMR. Всі гарнітури показали себе добре і навіть пристрої минулого покоління виводять приємну картинку, і не обмежують у рухах.

Нагадаємо, що Half-Life: Alyx вийде на PC в березні 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google придбала студію для розробки ексклюзивних ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!