Головна Новини HI-tech ігри Компанія CD Projekt продовжить роботу над серією ігор "Відьмак"
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія CD Projekt продовжить роботу над серією ігор "Відьмак"

Компанія CD Projekt почне працювати над виходом четвертої частини гри "Відьмак"

23 грудня 2019, 13:40 comments2518
Поділіться публікацією:
Компанія CD Projekt продовжить роботу над серією ігор "Відьмак"

Компанія CD Projekt продовжить працювати над развитком ігрової франшизи "Відьмак". Розробники підписали чергову угоду з автором даноїго всесвіту Анджеєм Сапковським.

Польська компанія оголосила про новий контракт із автором книжок про Відьмака Анджеєм Сапковським. Нова угода дозволяє CD Projekt використовувати всесвіт для відеоігор, графічних оповідань, настільних ігор та тематичного "мерчу". Подробиці угоди залишаються в секреті, але компанія уточнила, що вона "задовольняє і повністю роз'яснює потреби та очікування обох сторін". До того ж розробники встановили чіткі рамки для майбутньої спільної роботи.

У 2018 році Сапковський конфліктував з CD Projekt, зажадавши від компанії 16 мільйонів доларів. Спочатку сторони домовилися про разовий продаж прав, і автор всесвіту відмовився від відсотка з продажів ігор. Він прийняв таке рішення, оскільки не вірив у перспективність проекту. Але гру чекав успіх і вона стала приносити прибуток, на яку Сапковський не мав ніякого права. Керівники CD Projekt вважали за краще залишитися з Сапковським в хороших відносинах і виплатили йому компенсацію, хоча і меншу запитуваної суми.

Тепер же у письменника і CD Projekt новий контракт. Насамперед, у фанатів з'явилася надія на четверту частину "Відьмака". У вересні 2019 року студія повідомила, що переходить до моделі "подвійної франшизи", і паралельно розвиватиме The Witcher та Cyberpunk. Також розробникам не доведеться витрачати додатковий час на вирішення фінансових питань.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Black Desert з'явиться на мобільних пристроях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!