Головна Новини HI-tech ігри Стала відома нова інформація про ігрові приставки Xbox Series X і PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома нова інформація про ігрові приставки Xbox Series X і PlayStation 5

Новий витік допоміг дізнатися більше про характеристики ігрових приставок Xbox Series X і PlayStation 5

31 грудня 2019, 14:03 comments1945
Поділіться публікацією:
Стала відома нова інформація про ігрові приставки Xbox Series X і PlayStation 5

Завдяки новим витокам можна дізнатися більше про те, що послужить основою для ігрових приставок Xbox X Series і PlayStation 5. Як і очікувалося, цифри в перерахунку на Xbox One і PS4 перевищують продуктивність.

Витік, який детально описано у звіті Digital Foundry, стався прямо з тестових лабораторій AMD. Ходять чутки, що Xbox X Series буде володіти "відверто величезним" графічним процесором, який, можливо, досягає 12 терафлопс — порівняйте це з приблизно 1,3 терафлопс ванільного Xbox One і шістьма терафлопсами графіки Xbox One X.

Звіт конкретніший, коли мова заходить про PS5. Витік повідомляє, що наступник PS4 буде мати відеокарту 9,2 терафлопа, що набагато менше, ніж прогнозовані 12 терафлопів. Витік також стверджує, що PS5 буде працювати з пам'яттю GDDR6, наступником довготривалої пам'яті GDDR5, яка використовується в більшості відеокарт поточного покоління. Деякі графічні карти, які використовують пам'ять GDDR6, включають GTX 1660ti, RTX 2060-2080 і AMD Radeon Radeon RX 5700. Також докладно розглядаються три різних "режими", які PS5 буде використовувати для підтримки зворотної сумісності з PS4 і PS4 Pro. Повідомляється, що система буде перемикатися між Gen 0, Gen 1 і Gen 2, щоб грати в ігри для PS4, PS4 Pro-extended і PS5 відповідно.

Тим не менш, не слід забувати, що це лише витік. Надійну інформацію слід шукати лише в офіційних оголошеннях виробників.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробники представили першу гру для PlayStation 5.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!