Головна Новини HI-tech ігри Гра Dota Underlords з тріском провалилась
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Dota Underlords з тріском провалилась

На сьогоднішній день Dota Underlords втратила 80% своєї аудиторії

8 січня 2020, 11:42 comments2517
Поділіться публікацією:
Гра Dota Underlords з тріском провалилась

Гра Dota Underlords від компанії Valve переживає найгірші часи. Як повідомляє портал Steamcharts, за останні 30 днів максимальний одночасний онлайн Dota Underlords досяг лише 18 тисяч осіб. Гравці проводили в грі в середньому тринадцять хвилин. З одного боку — це не найгірший показник, але все пізнається в порівнянні. Нагадаємо, що під час релізу в червні проект зібрав 202 254 гравців. Втрата аудиторії почалася вже через місяць. У липні гра змогла зібрати лише 111,805 користувачів, а в серпні — не більше 74 тисяч геймерів.

На сьогоднішній день в Dota Underlords в середньому грає 11 тисяч користувачів, що на 80% менше, ніж на старті. Геймери на Reddit відзначають, що Valve не розуміла в якому напрямку розвивати Dota Underlords. Розробники додали нові механіки з бойовим пропуском, але зовсім не приділили увагу оновленню балансу. До того ж матчі стали значно довші, в порівнянні з попередніми версіями гри.

Справедливості заради варто уточнити, що Steamcharts враховує тільки гравців в Steam. Після релізу на PC гра присутня і на Android з iOS. Можливо, що значна частина аудиторії віддала перевагу мобільним платформам.

Нагадаємо, що Dota Underlords — це двійник кастомного режиму Dota Auto Chess від Drodo Studio. Спочатку Valve намагалася заманити розробників до себе, але зрештою створила окрему гру з новою командою. У той же час Drodo Studio продовжують працювати над Auto Chess, але вже з новими героями.

Як повідомляло видання "Коментарі", Valve зупинила випуск геймпада Steam Controller.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!