Головна Новини HI-tech ігри Поліпшені версії ігор Mortal Kombat з'являться на ПК та PlayStation
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліпшені версії ігор Mortal Kombat з'являться на ПК та PlayStation

Творці всесвіту Mortal Kombat порадують фанатів франшизи покращеними версіями перших трьох ігор

23 січня 2020, 12:06 comments1985
Поділіться публікацією:
Поліпшені версії ігор Mortal Kombat з'являться на ПК та PlayStation

Автори всесвіту Mortal Kombat вирішили порадувати своїх шанувальників вдосконаленими версіями перших трьох ігор з "Смертельної битви".
Портал Gematsu зауважив, що сайт рейтингової комісії PEGI зареєстрував Mortal Kombat Kollection Online для PlayStation 4, Xbox One, PC і Nintendo Switch. Якщо вірити отриманій інформації, геймерам запропонують видання, що складається з перших трьох ігор серії з поліпшеною графікою.
"Mortal Kombat Kollection Online — оригінальна трилогія Mortal Kombat, яку завжди хотіли дістати фанати цієї гри. Модернізований арт, ігровий процес і онлайн-функції забезпечують неймовірний досвід, який відроджує „класику“", — повідомляється в описі.
Над ремастером працюють в стінах студії Blind Squirrel Games, яка також відповідала за такі проекти, як BioShock: The Collection і Borderlands: Game of the Year Edition. Про збірку Mortal Kombat Kollection Online останній раз говорили ще в квітні минулого року, коли з'явилися новини про скасування ремастера. Схоже, Warner Bros. передумав і тепер робота над проектом йде повним ходом.
Денні Хьюнх, концепт-художник і дизайнер користувальницького інтерфейсу в Blind Squirrel Games, поділився першими скріншотами ремастера.
Як повідомляло видання "Коментарі", Call of Duty: Mobile отримає масштабні оновлення.
 
 
 
 
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!