Головна Новини HI-tech ігри Демони переселяються: з ким доведеться битися в DOOM Eternal
commentss НОВИНИ Всі новини

Демони переселяються: з ким доведеться битися в DOOM Eternal

В DOOM Eternal з'являться демони з попередньої гри

27 січня 2020, 16:01 comments2738
Поділіться публікацією:








Демони переселяються: з ким доведеться битися в DOOM Eternal

YouTube-канал Noclip випустив ролик за участю ігрового директора id Software. Він розповів про нових демонів в грі DOOM Eternal. Також він повідомив, що в гру перекочують демони з попередньої гри DOOM 2.

Під час гри в DOOM Eternal геймери знову зустрінуться з демонами з DOOM 2, у тому числі Pain Elemental, Arachnotron, Archvile і Hellified Soldiers. Розробники вирішили не переробляти їх основні здібності. Тим не менш, вони грунтовно попрацювали над їх зовнішнім виглядом адаптували спрайти під сучасну графіку. До того ж "нові старі" монстри вимагають нового підходу. Наприклад, щоб Arachnotron перестав бути загрозою, треба знищити його турель. З нових демонів в DOOM Eternal з'являться Whiplash,  Tentacles, Marauder, Doom Hunter і Carcass. За повідомленнями директора, це будуть серйозні супротивники. Гравцеві слід навчитися розподіляти пріоритети на полі битви та використовувати весь арсенал.


DOOM Eternal вийде 20 березня 2020 року на PlayStation 4, Xbox One і PC. Розробники також планують випустити версію для Nintendo Switch, але власникам цієї консолі доведеться запастися терпінням і почекати випуску довше.

Як повідомляло видання "Коментарі", Call of Duty: Mobile отримає масштабні оновлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!