Головна Новини HI-tech ігри У США відкриють спеціальні готелі для геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відкриють спеціальні готелі для геймерів

Унікальні готелі для геймерів почнуть функціонувати у восьми містах США

28 січня 2020, 17:52 comments3097
Поділіться публікацією:
У США відкриють спеціальні готелі для геймерів

Готелі під брендом Atari відкриваються принаймні у восьми містах в надії залучити геймерів сучасними майданчиками і студіями для проведення кіберспортивних заходів.
Знаменита компанія, яка випускає відеоігри, дала ліцензію на використання своєї назви заснованій в Феніксі девелоперській компанії True North Studio для розвитку мережі готелів. Розробкою і створенням дизайну готелів керують Шеллі Мерфі, генеральний директор GSD Group, і Наполеон Сміт III, продюсер перезавантаження франшизи фільму "Черепашки-ніндзя".

Згідно Engadget, готель запропонує сучасні місця для змагань професійного рівня. Згідно прес-релізу, у готелі також будуть встановлені новітні технології VR і AR для всіх вікових категорій і ігрових можливостей.
"Якщо хочете  взяти участь в грі, то отримаєте таку можливість. Якщо ви кіберспортсмен і активний гравець, у нас буде студія і місце, і буде це для вас. Це схоже на те, ніби Atari зливається з Disney, з кіберспортом і з захоплюючими розвагами в одне ціле", — сказав Мерфі порталу KNXV-TV.
Очікується, що перший готель відкриється в середині 2020 року у Феніксі. Інші готелі заплановані в Лас-Вегасі, Денвері, Чикаго, Остіні, Сіетлі, Сан-Франциско й Сан-Хосе.
Як повідомляло видання "Коментарі", геймери отримають тимчасовий безкоштовний доступ до гри Borderlands 3.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!