Головна Новини HI-tech ігри Прийшов, щоб мстити: в Apex Legends з'явиться новий унікальний боєць
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийшов, щоб мстити: в Apex Legends з'явиться новий унікальний боєць

Новий боєць Apex Legends буде влучним стрільцем, а також зможе одягатися в непробивну броню

31 січня 2020, 12:30 comments3097
Поділіться публікацією:








Прийшов, щоб мстити: в Apex Legends з'явиться новий унікальний боєць

Компанія Respawn розкрила головну інтригу четвертого сезону Apex Legends, представивши персонажа, який стане новою легендою гри. На початку цього тижня творці "вбили" Кузню, на котрого раніше покладали великі надії. Новий трейлер показав, хто його замінить.

Ревенант з'явився в королівській битві з метою помститися. Раніше він був людиною, кращим кілером у злочинному синдикаті Hammond Robotics, але його господарі закрили проект, перетворивши хлопця в ходячий кошмар зі сталі. Коли Ревенант почув про новий проект компанії, то поставив перед собою мету знищити кожного, хто заподіяв йому біль.

Якщо вірити трейлеру, Ревенант має навички рукопашного бою, а аткже влучно стріляє. Але і це не все. У небезпечних ситуація персонаж одягається в кам'яну броню, яка здатна деякий час блокувати будь-яку фізичну шкоду.


Що стосується вмісту четвертого сезону, то нові подробиці поки не відомі. Розробники мають намір створити новий бойовий пропуск з сотнею нагород, включаючи розмальовки для зброї, образи, набори Apex, екрани завантаження тощо. Respawn також показала нову зброю, яка загляне в гру в четвертому сезоні. Геймерам дадуть постріляти зі снайперської гвинтівки "Страж", яка стане найпотужнішою і найповільнішою зброєю в Apex Legends.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Apex Legends отримала масштабні оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!