Головна Новини HI-tech ігри Google Maps відзначає 15-річчя оригінальними оновленнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Maps відзначає 15-річчя оригінальними оновленнями

Google Maps отримає нову іконку, поліпшений користувальницький контент і ряд цікавих функцій

7 лютого 2020, 12:23 comments2199
Поділіться публікацією:








Google Maps відзначає 15-річчя оригінальними оновленнями

Додатку Google Maps виповнюється 15 років. Щоб відсвяткувати цю подію, Google випускає нову іконку для сервісу разом з трохи переробленим додатком і парою нових функцій.

Найбільшою зміною тут може бути сама іконка — зникла класична іконка перетину карт на користь нового пін-коду Google на білому фоні, який більш точно відповідає брендінгу інших додатків Google. Сам додаток Google Maps також зазнає невеликих змін з двома доданими вкладками внизу: оновлення отримають вкладки "Додати" та "Оновлення" і замінить вкладку "Для вас" більш сфокусованою вкладкою "Збережені".

Мотивація редизайну корениться в пізнішій функціональності, доданій Google Maps, такій як підвищена увага до призначеного для користувача контенту і можливість стежити за іншими користувачами. Завдяки новим вкладкам, багато з цих функцій розміщені в центрі і видні для користувачів, а не приховані глибоко в бічному меню.


Google анонсує пару нових функцій для Maps, хоча вони з'являться тільки в березні. По-перше, це збільшення обсягу краудсорсінгової інформації для громадського транспорту. Раніше в Google Maps можна було дізнатися лише про те, що потяг або автобус перевантажені. Тепер нове оновлення дозволяє користувачам отримувати інші дані, такі як температура, доступність для інвалідних колясок або наявність вагона тільки для жінок.

Інше оновлення стосується функції Live View від Google з розширеною реальністю, яка отримує більш легкий режим, який буде відображати місце розташування пункту призначення, не переходячи в повнофункціональний режим тривимірної покрокової навігації, який в даний час доступний.

Новий інтерфейс значків і вкладок з'явиться сьогодні на пристроях iOS і Android. Нова інформація про транзит і режим Live View з'явиться в майбутньому оновленні в наступному місяці.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google створила унікального чат-бота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!