Головна Новини HI-tech ігри EA Games заблокувала акаунт популярного ігрового критика
commentss НОВИНИ Всі новини

EA Games заблокувала акаунт популярного ігрового критика

Курт Фенека звинуватили в образливому ставленні до співробітників компанії та інших геймерів

8 березня 2020, 16:10 comments1954
Поділіться публікацією:
EA Games заблокувала акаунт популярного ігрового критика

Розважальний гігант EA Games заборонив відомому стримеру грати в будь-які з його ігор, пославшись на образливу поведінку. Компанія заявила, що Курт Фенек, відомий в Інтернеті як Kurt0411, опублікував "образливі та загрозливі повідомлення" про співробітників Electronic Arts. Компанія заявила, що заблокувала його аккаунт і доступ до ігор на консолі. У свою чергу, Фенек заперечував, що робив образливі зауваження, і сказав BBC, що вважає заборону "зловживанням владою".

Геймер має більше 100 000 передплатників на YouTube і часто привертає більше 10 000 глядачів в свої прямі трансляції футбольної відеоігор FIFA 20. 25-річний молодий чоловік з Мальти раніше професійно грав у FIFA, змагаючись у турнірах за грошові призи. Він також був відвертим критиком EA Games і ігор FIFA, критикуючи програмне забезпечення і його розробників у своїх відео на YouTube. Він виділив технічні проблеми і проблеми з програмним забезпеченням, які торкнулися більше 10 мільйонів гравців.

BqlzwGPD8cSlAAnw7qqwoLHWG.jpg

EA Games заявила, що вона "відкрита для зворотного зв'язку і конструктивної критики", але не потерпить "отруйної поведінки". У березні 2019 року компанія направила Фенечу "останнє попередження" за порушення кодексу поведінки професійних гравців. У листопаді 2019 року Фенек був відсторонений від участі у всіх змаганнях після того, як EA заявила, що він вчинив "додаткові онлайн-атаки на конкурентів і співробітників EA". Геймер свою провину заперечував. Потім EA заявила, що остаточно заблокувала Фенека, тому що він "продовжував публікувати образливі і загрозливі повідомлення і відео про співробітників EA і конкурентоспроможних гравців в соціальних мережах і заохочував інших робити це". Деякі відео Фенека про FIFA були зняті з Twitch і YouTube після заяв про авторські права, пред'явлених EA Games.

Як повідомляло видання "Коментарі", Electronic Arts роздає безкоштовну версію гри FIFA 20.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!