Багато крові і пітьми: шведські розробники готують крутий шутер

Компанія Avalanche Studios Group не розкриває подробиць нового проекту, але немає сумніву, що на геймерів чекає новий шутер

Шведський розробник комп'ютерних ігор Avalanche Studios Group, якого геймери знають по Just Cause, Mad Max, Rage 2 і Generation Zero, представив новий проект від внутрішньої студії.

Компанія збирається провести реструктуризацію, об'єднавши Avalanche Studios (Just Cause і Rage 2), Expansive Worlds (theHunter) і Systemic Reaction (Generation Zero). Тепер розробники студій будуть працювати пліч-о-пліч, продовжуючи створювати ігри з відкритим світом.

"Перехід до Avalanche Studios Group і її трьом підрозділам знаменує початок нової ери. Незважаючи на те, що ми розширилися до трьох творчих підрозділів, наше особливе завдання полягає в тому, щоб донести захоплюючий досвід відкритого світу до мільйонів гравців по всьому світу", — говорить генеральний директор Пім Холфве.

Avalanche Studios Group приступила до розробки відразу трьох проектів і представила тизер одного з них. Гра поки не має назви, а за коротким трейлером можна лише зробити висновок, що на геймерів чекає новий шутер.

американська студія Respawn представила гру-шутер Medal of Honor: Above and Beyond.