Головна Новини HI-tech ігри Багато крові і пітьми: шведські розробники готують крутий шутер
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато крові і пітьми: шведські розробники готують крутий шутер

Компанія Avalanche Studios Group не розкриває подробиць нового проекту, але немає сумніву, що на геймерів чекає новий шутер

26 березня 2020, 17:59 comments2035
Поділіться публікацією:








Багато крові і пітьми: шведські розробники готують крутий шутер

Шведський розробник комп'ютерних ігор Avalanche Studios Group, якого геймери знають по Just Cause, Mad Max, Rage 2 і Generation Zero, представив новий проект від внутрішньої студії.

Компанія збирається провести реструктуризацію, об'єднавши Avalanche Studios (Just Cause і Rage 2), Expansive Worlds (theHunter) і Systemic Reaction (Generation Zero). Тепер розробники студій будуть працювати пліч-о-пліч, продовжуючи створювати ігри з відкритим світом.

"Перехід до Avalanche Studios Group і її трьом підрозділам знаменує початок нової ери. Незважаючи на те, що ми розширилися до трьох творчих підрозділів, наше особливе завдання полягає в тому, щоб донести захоплюючий досвід відкритого світу до мільйонів гравців по всьому світу", — говорить генеральний директор Пім Холфве.

Avalanche Studios Group приступила до розробки відразу трьох проектів і представила тизер одного з них. Гра поки не має назви, а за коротким трейлером можна лише зробити висновок, що на геймерів чекає новий шутер.


Як повідомляло видання "Коментарі", американська студія Respawn представила гру-шутер Medal of Honor: Above and Beyond.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!