Головна Новини HI-tech ігри Німецька компанія Crytek інтригує геймерів неанонсованою ААА-грою
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька компанія Crytek інтригує геймерів неанонсованою ААА-грою

Компанія Crytek збирається відродити популярну ігрову серію Crysis

16 квітня 2020, 01:15 comments1503
Поділіться публікацією:








Німецька компанія Crytek інтригує геймерів неанонсованою ААА-грою

Німецька компанія Crytek представить нову гру з серії Crysis. Розробники розбурхали шанувальників гри ще 13 квітня, опублікувавши на офіційній сторінці Crysis повідомлення: "Отримання даних". Попередній пост датується 13 грудня 2016 року, тому геймери і звернули на неї увагу.

На даний момент компанія Crytek опублікувала нове повідомлення, ніби звертаючись до героя першої Crysis: "Номад, ти з нами?". Можливо, розробники працюють над перевиданням гри, але список вакансій компанії натякає на більш масштабний проект.

На офіційному сайті Crytek була опублікована вакансія технічного директора, якого запрошують попрацювати над неанонсованою ААА-грою. В описі посади говориться, що технічному директору доведеться керувати розвитком технологій гри і підтримувати загальне бачення проекту. Суттєвою перевагою для кандидата стане досвід роботи з консолями поточного покоління і персональними комп'ютерами.

Найчастіше технічного директора шукають на початку проекту, але, судячи з публікацій у Twitter, німці вже готуються до повноцінного анонсу та подальшого випуску гри. Поки не зрозуміло, чи буде це перевидання з оновленою графікою, повноцінний ремейк або нова частина серії.


Як повідомляло видання "Коментарі", гра Call of Duty: Warzone отримає оновлену королівську битву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!