Головна Новини HI-tech телефони Redmi випустить смартфон з 64-мегапіксельною камерою
commentss НОВИНИ Всі новини

Redmi випустить смартфон з 64-мегапіксельною камерою

Вже скоро дочірній підрозділ Xiaomi випустить новий смартфон

22 липня 2019, 13:45 comments3527
Поділіться публікацією:
Redmi випустить смартфон з 64-мегапіксельною камерою

Компанія Redmi, дочірній підрозділ Xiaomi, випустила тизер свого смартфона з 64-мегапіксельною камерою.

Є вірогідність, що нова модель Redmi стане першим в світі смартфоном з 64-мегапіксельною камерою, випередивши Realme і Samsung.

Тизер представляє собою зображення кота і чіткі деталі навколо його очей. Поки що це все, що вдалося витягнути з офіційного тизера.

Поява такого смартфона є значним кроком для бренду, який недавно вирушив у вільне плавання, відділившись від Xiaomi. Ходять чутки, що Realme і Samsung працюють над гаджетами з таким же модулем камери. Проте вони суттєво відстають, адже запуск їх проектів очікується лише на кінець цього року.

picture

Варто зазначити, що генеральний директор Realme Мадхав Шет вже поділився парою прикладів знімків ще в червні, даючи нам уявлення про рівень деталізації 64-мегапіксельного телефону. Але, з огляду на час виходу тізера, схоже, що Redmi продовжує перебувати в лідерах і потішить нас появою нового смартфона значно раніше.

Чутки про 64-мегапіксельний смартфон від Redmi зявилися на початку червня. У телефоні, швидше за все, буде використовуватися недавно випущений 64-мегапіксельний сенсор ISOCELL Bright GW1 від Samsung.

Поки що ж, головні дискусії у мережі стосуються майбутньої назви цієї новинки. Лідерами суспільної думки є Redmi K30 і Redmi Note 8, проте всі ми знаємо, що у плані несподіваних назв фантазія Xiaomi та Redmi безмежна.

Як повідомляло видання "Коментарії", Apple поверне своєму логотипу райдужні кольори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!