Головна Новини HI-tech телефони Випуск Galaxy Fold затримується
commentss НОВИНИ Всі новини

Випуск Galaxy Fold затримується

Було виявлено негаразди з екраном, що змусило перенести вихід на ринок

25 липня 2019, 11:01 comments2855
Поділіться публікацією:
Випуск Galaxy Fold затримується

Перший складний смартфон Samsung надійде в продаж у вересні. Проблеми, які були виявлені у пристрої, змусили розробників перенести дату випуску на більш пізній термін.

Квітневий запуск Galaxy Fold був відкладений після того, як ранні рецензенти повідомили про зламані екрани. Компанія Samsung заявила, що зробила "покращення" на майже 2000 доларів (1,603 фунта) для пристрою, який продаватиметься на "вибраних ринках". Фірма намагалася запустити складний смартфон раніше за своїх конкурентів.

"Samsung взяла час на те, щоб повністю оцінити дизайн продукту, внести необхідні вдосконалення та провести суворі тести", — йдеться в повідомленні компанії.

Вдосконалення включають розширення захисного шару, щоб впевнитися, що його не доведеться усувати, а також зміцнення зони шарніра новими захисними ковпачками.

Одне пояснення розбитого екрану полягало в тому, що деякі рецензенти видалили плівку, яка, на їхню думку, була типовим захисним шаром, який постачався разом із телефоном при першій покупці.

Дефекти пристрою виявились бентежними для Samsung, у якої спостерігається зменшення продажів смартфонів.Також конкуренти, особливо Huawei, активно наступають на пяти.

Huawei став другим найбільшим продавцем смартфонів у світі минулого року і планує запустити свій складний смартфон у вересні.

На початку цього року китайська технологічна фірма Xiaomi представила прототип складеного смартфона, який перетворюється на планшет.

Як повідомляє видання "Коментарі", Apple внесла зміни у новий смартфон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!