Головна Новини HI-tech телефони Нові моделі iPhone підтримуватимуть 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові моделі iPhone підтримуватимуть 5G

Аналітик Apple впевнений, що підтримка усіма моделями 5G покриття просто необхідна для ефективного протистояння конкурентам

29 липня 2019, 14:34 comments4495
Поділіться публікацією:
Нові моделі iPhone підтримуватимуть 5G

Три моделі iPhone, які планується запустити у 2020 році, матимуть підтримку 5G, згідно з новою запискою для інвесторів, якою сьогодні поділився аналітик Apple Мінг-Чі Куо.

Куо спочатку заявив, що два з трьох нових iPhone, що з'являються у 2020 році, підтримуватимуть 5G, але тепер вважає, що Apple запропонує 5G у всіх моделях, щоб краще конкурувати з дешевими смартфонами Android, які підтримуватимуть 5G. Куо також каже, що після придбання смартфонного модему Intel, Apple має більше ресурсів для розвитку iPhone 5G.

"Зараз ми віримо, що всі три нові моделі iPhone 2020 року підтримуватимуть 5G з наступних причин. (1) Apple має більше ресурсів для розробки iPhone 5G після придбання корпоративного бізнесу Intel. (2) Ми очікуємо, що ціни на смартфони 5G Android знизяться до $ 249-349 USD за друге півріччя. Ми вважаємо, що 5G смартфони Android, які продаватимуться за $ 249-349 USD, підтримуватимуть лише Sub-6GHz. Але ключовим є те, що споживачі подумають, що 5G — це необхідна функція у 2020 році. Тому моделі iPhone, які продаватимуться за вищими цінами, повинні підтримувати 5G для отримання більшої дотації мобільних операторів та намірів споживачів. (3) Підвищення розробок 5G може принести користь екосистемі Apple AR.

Куо заявив, що очікує, що всі три нові моделі iPhone, які надійдуть у 2020 році, підтримуватимуть спектр mmWave та Sub-6GHz, щоб відповідати вимогам американського ринку, але не ясно, чи Apple запустить iPhone 5G, який підтримує лише Sub-6GHz, що дозволило б знизити ціну. За його словами, Apple може не мати достатньо ресурсів для розвитку такого проекту.

Поряд із технологією 5G, телефони iPhone 2020 можуть бути доступні у нових розмірах. Куо заявив, що Apple збирається випустити 5,4 і 6,7-дюймові телефони iPhone з OLED-дисплеями разом із 6,1-дюймовою моделлю з OLED-дисплеєм.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple Card почне діяти влітку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!