Головна Новини HI-tech телефони Смартфони Huawei Mate 30 вийдуть раніше зазначених термінів
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони Huawei Mate 30 вийдуть раніше зазначених термінів

Презентація нового смартфону Huawei може бути перенесена з жовтня на вересень

9 серпня 2019, 01:30 comments1866
Поділіться публікацією:
Смартфони Huawei Mate 30 вийдуть раніше зазначених термінів

Ще не так давно вважалося, що смартфони Huawei Mate 30 вийдуть в жовтні. Це виглядає цілком логічно, враховуючи те, що моделі поточного покоління вийшли в жовтні минулого року. Але з'явилася інформація, що Mate 30 може постати перед широким загалом раніше зазначеного часу.

Інсайдерське джерело повідомляє, що Mate 30 може вийти в середині або в кінці вересня. Та зі стартом продажів також затримки не буде, вони почнуться в тому ж місяці. З цієї причини в наступні тижні в Мережі з'явилася більше подробиць від інсайдерів.

Якщо це не помилка і не дезінформація, то компанія спочатку могла б анонсувати однокристальну платформу Kirin 985, на базі якої і будуть побудовані Mate 30. Це може відбутися на виставці IFA 2019 на на початку вересня, ну а самі смартфони з'являться з затримкою на тиждень-два. У такому разі у продаж Mate 30 надійдуть майже пліч-о-пліч з iPhone XI, що навряд сподобається Apple, але дуже навіть вигідно для самої Huawei: китайська компанія зможе відтягнути частину уваги з iPhone на себе і свої продукти, а сильні конкуренти в особі Google Pixel 4 і зовсім з'являться у продажу через місяць після того, як користувачам стануть доступні Mate 30.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейська компанія Samsung випустила два нових смартфона.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!