До виходу смартфона Samsung Galaxy Fold залишилися лічені години

Новий смартфон Samsung Galaxy Fold буде представлений вже в цю п'ятницю

Перший складаний смартфон Samsung надійде в продаж у найближчу п'ятницю після того, як його початковий випуск був перенесений через технічні проблеми. Galaxy Fold буде доступний 6 вересня в Південній Кореї, а потім у деяких країнах, включаючи США, Великобританію і Сінгапур.

Випуск пристрою вартістю близько 2000 доларів (1634 фунтів) в квітні був відкладений після того, як перші оглядачі повідомили про тріснутих екранах.

Нагадаємо, що Samsung поспішає випустити складаний смартфон раніше своїх конкурентів. У липні фірма заявила, що внесла "покращення" у пристрій і запланувала надходження в продаж нового смартфона у вересні. Це відбувається через падіння прибутку фірми на тлі більш широкого спаду в галузі, обтяженої торговельною війною між США і Китаєм.

Samsung, найбільший у світі виробник смартфонів і чіпів пам'яті, стикається зі зростаючою конкуренцією з боку таких компаній, як китайський техно-гігант Huawei. Також на можливий занепад чіпового бізнесу компанії впливає погіршення відносин між Південною Кореєю і Японією.

В минулому році Huawei стала другим за величиною продавцем смартфонів у світі і планує випустити свій складаний смартфон у вересні. Раніше в цьому році китайська технологічна фірма Xiaomi представила прототип складного смартфона, який перетворюється на планшет.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung анонсувала вихід бюджетного смартфона Galaxy A90.