Головна Новини HI-tech телефони До виходу смартфона Samsung Galaxy Fold залишилися лічені години
commentss НОВИНИ Всі новини

До виходу смартфона Samsung Galaxy Fold залишилися лічені години

Новий смартфон Samsung Galaxy Fold буде представлений вже в цю п'ятницю

5 вересня 2019, 14:40 comments2139
Поділіться публікацією:
До виходу смартфона Samsung Galaxy Fold залишилися лічені години

Перший складаний смартфон Samsung надійде в продаж у найближчу п'ятницю після того, як його початковий випуск був перенесений через технічні проблеми. Galaxy Fold буде доступний 6 вересня в Південній Кореї, а потім у деяких країнах, включаючи США, Великобританію і Сінгапур.

Випуск пристрою вартістю близько 2000 доларів (1634 фунтів) в квітні був відкладений після того, як перші оглядачі повідомили про тріснутих екранах.

Нагадаємо, що Samsung поспішає випустити складаний смартфон раніше своїх конкурентів. У липні фірма заявила, що внесла "покращення" у пристрій і запланувала надходження в продаж нового смартфона у вересні. Це відбувається через падіння прибутку фірми на тлі більш широкого спаду в галузі, обтяженої торговельною війною між США і Китаєм.

Samsung, найбільший у світі виробник смартфонів і чіпів пам'яті, стикається зі зростаючою конкуренцією з боку таких компаній, як китайський техно-гігант Huawei. Також на можливий занепад чіпового бізнесу компанії впливає погіршення відносин між Південною Кореєю і Японією.

В минулому році Huawei стала другим за величиною продавцем смартфонів у світі і планує випустити свій складаний смартфон у вересні. Раніше в цьому році китайська технологічна фірма Xiaomi представила прототип складного смартфона, який перетворюється на планшет.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung анонсувала вихід бюджетного смартфона Galaxy A90.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!