Головна Новини HI-tech телефони П'ятикамерний смартфон Nokia 9 PureView впав у рейтингу камер DxOMark
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ятикамерний смартфон Nokia 9 PureView впав у рейтингу камер DxOMark

П'ятикамерний смартфон Nokia 9 PureView опинився поруч з iPhone 7 у рейтингу DxOMark

9 вересня 2019, 11:49 comments1947
Поділіться публікацією:
П'ятикамерний смартфон Nokia 9 PureView впав у рейтингу камер DxOMark

Фінський смартфон — Nokia 9 PureView потерпів повне фіаско.

Перший у світі "п'ятиокий" смартфон, творці якого обіцяли просто фантастично високі здібності фото — і відеозйомки, набрав у тестах DxOMark всього 85 балів. В результаті цього, гаджет виявився на неймовірно низькій 46-ій сходинці рейтингу. Рівно стільки ж заробив презентований у 2016 році iPhone 7, у якому лише одна основна камера. Таким чином, надсучасний смартфон з п'ятьма камерами виявився на рівні розробки 2016 року з однією камерою.

Крім цього, Nokia 9 PureView всього на 1 бал випередив свого найближчого родича — торішній смартфон Nokia 8 Sirocco лише з подвійною камерою. Загалом фінський флагман в черговий раз довів — щоб створити крутий смартфон, недостатньо збільшити кількість камер на ньому.

Нагадаємо, всі п'ять датчиків основної камери Nokia 9 PureView мають роздільна здатність 12 мегапікселів (розмір пікселя 1,25 мкм) і максимальну діафрагму F/1.8. Таким чином, загальна роздільна здатність камери становить 60 мегапікселів. Два з п'яти модулів кольорові, решта — монохромні.
У кінці серпня подібним антирекордом прославився флагманський смартфон Sony Xperia 1, який набрав у тестах DxOMark 91 бал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!