Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Lenovo випустила новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Lenovo випустила новий бюджетний смартфон

Бюджетний смартфон Lenovo K10 Plus буде продаватися на території Індії з 30 вересня

23 вересня 2019, 16:04 comments2056
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Lenovo випустила новий бюджетний смартфон

Китайський виробник електроніки Lenovo випустив свій давно очікуваний бюджетний смартфон Lenovo K10 Plus в Індії. Компанія оцінила пристрій, починаючи з 10 999 рупій, за варіант з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ. Це також підтвердило, що компанія випустила лише один варіант оперативної пам'яті і пристрою зберігання на ринку. Зацікавлені покупці можуть зробити покупку у Flipkart. Початок продажів пристрою запланований на 30 вересня, о 12 годині дня, в рамках акції "Великий мільярдний день".

Lenovo бореться зі своїми конкурентами, включаючи Xiaomi, Realme і багато інших. Як вже зазначалося раніше, компанія вже поділилася специфікаціями пристрою ще до запуску. Згідно спеціальної цільової сторінки на Flipkart, Lenovo K10 Plus оснащений 6,22-дюймовим РК-дисплеєм IPS. Дисплей має роздільну здатність FHD (x 1080 2340 пікселів) зі співвідношенням сторін 19,5:9. Він працює на Qualcomm Snapdragon 632 SoC разом з процесором Octa-core, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ внутрішньої пам'яті.

Lenovo K10 Plus також поставляється з підтримкою карт microSD, для розширення пам'яті. З точки зору програмного забезпечення, пристрій поставляється з Android 9 Pie-based ZUI 11. Lenovo також додала потрійне налаштування задньої камери разом з 16-мегапіксельним сенсором. Потрійна задня камера оснащена 13-мегапіксельним основним датчиком і 8-мегапіксельним датчиком з надшироким об'єктивом. Компанія також додала 5-мегапіксельний сенсор для картографування глибини.

Що стосується підключення, ми отримуємо Wi-Fi, Bluetooth v5.0, GPS, FM-радіо, microUSB і аудіороз'єм 3,5 мм. Смартфон також має датчик відбитків пальців на задній панелі пристрою, а також акселерометр і датчики наближення. Lenovo K10 Plus також вийде з батареєю ємністю 4050 маг з коробки. Також у пристрій додали технологію швидкої зарядки 18 Вт.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Lenovo представила новий смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!