Головна Новини HI-tech телефони Мобільний додаток Kik Messenger припиняє своє існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобільний додаток Kik Messenger припиняє своє існування

Компанія Kik Interactive закриває популярний додаток, щоб зосередити всі зусилля на створенні власної криптовалюти

25 вересня 2019, 10:52 comments2260
Поділіться публікацією:
Мобільний додаток Kik Messenger припиняє своє існування

Додаток Kik Messenger закривається, незважаючи на мільйони активних користувачів по всьому світу. Компанія Kik Interactive заявила, що закриває службу обміну повідомленнями, щоб сконцентруватися на створенні власної криптовалюти Kin.

У своєму блозі компанія повідомила, що це рішення було нав'язане юридичною суперечкою з Комісією по цінним паперам і біржам США (SEC) щодо Кіn. Це рішення також означає, що 80 співробітників, які підтримують роботу Kik, будуть звільнені.

Дата закриття програми Kik не вказана.

Kik Messenger був запущений в 2010 році. Додаток завоював популярність завдяки можливості реєструватися і використовувати його без зазначення номера телефону або інших облікових даних.

Додаток також мав і свої темні сторони. Незалежне розслідування BBC News в 2018 році показало, що він був залучений до 1100 випадків сексуального насильства над дітьми у Великій Британії, розслідуваних поліцією за останні п'ять років. У відповідь Kik заявив тоді, що "постійно оцінює і вдосконалює свої заходи довіри і безпеки".

Написавши про своє рішення перемкнути фокус, засновник Kik Interactive Тед Лівінгстон заявив, що компанія прийняла "важке рішення" закрити Kik Messenger. Але бажання присвятити всю свою увагу криптовалюті Kin виявилося занадто велике. За його словами, закривши Kik і скоротивши штат до 19 осіб, компанія може зменшити свої накладні витрати на 85%. Також Лівінгстон висловив жаль, що доведеться звільнити велику кількість співробітників, які присвятили Kik Messenger майже десять років свого життя.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Єгипті заблокували Facebook і BBC.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!