Головна Новини HI-tech телефони Наступний iPhone повторить дизайн свого попередника
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступний iPhone повторить дизайн свого попередника

Аналітик Apple Мінґ-Чі Куо розповів, чого слід очікувати від iPhone 2020

25 вересня 2019, 16:57 comments2043
Поділіться публікацією:
Наступний iPhone повторить дизайн свого попередника

Сьогодні аналітик Apple, Мінґ-Чі Куо повідомив, що iPhone 2020 буде мати нову конструкцію рами, яка буде значно відрізнятися від рами нинішніх моделей. Аналітик каже, що новий дизайн буде нагадувати промисловий дизайн iPhone 4.

Попередній звіт від Мінґ-Чі Куо вже натякав на великий редизайн в 2020 році. Ще у червні він заявив, що нові iPhone 2020 будуть мати 5.42", 6.06" і 6.67" дисплеї. Очікується, що весь модельний ряд буде мати OLED-екрани, замість двох OLED і одного LCD-дисплея, які отримала серія iPhone 11. Після трирічного аналогічного дизайну серії iPhone X, моделі iPhone 2020 отримають кардинальне оновлення зовнішніх елементів.

Мінґ-Чі Куо вважає, що скло дисплея буде, як і раніше, злегка зігнутим, начебто 2.5 D. Зараз iPhone має плавний перехід від дисплея до тилової частини. iPhone 4 був схожий на сендвіч з металу і скла, тому не відразу зрозуміло, як Apple буде поєднувати вигнуте скло екрану з прямими краями.

Очікується, що оновлені iPhone дебютують восени наступного року, пропонуючи 5G і поліпшені функції доповненої реальності разом з новим дизайном. Apple придбала підрозділ стільникових модемів Intel, щоб прискорити розробку власних стільникових модемів, але вони не будуть готові ще деякий час. У 2020 році Apple буде використовувати модеми 5G виробництва Qualcomm.

Як повідомляло видання "Коментарі", японці представили перший смартфон з дисплеєм 240 Гц.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!