Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple випустить бюджетний iPhone SE 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple випустить бюджетний iPhone SE 2

Експерти вважають, що новий смартфон стане відмінним рішенням для мільйонів користувачів

4 жовтня 2019, 13:16 comments2030
Поділіться публікацією:
Компанія Apple випустить бюджетний iPhone SE 2

У першому кварталі 2020 року Apple випустить iPhone SE2 з чіпом A13, аналогічним тому, який був у iPhone 11. Про це повідомив аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо. Оскільки він має великий досвід прогнозування виходу продуктів Apple перед їх випуском, цим словам можна вірити, повідомляє портал CNBC.

Куо вважає, що iPhone SE2 стане відмінним рішенням мільйонів користувачів і стане ключовим чинником розвитку Apple в 2020 році. Крім оновлення процесора, компанія запропонує новий дизайн, аналогічний iPhone 8, а отже слід очікувати 4,7-дюймовий екран.

Оригінальний iPhone SE за $ 399 мав ще менший 4-дюймовий екран. Він сподобався користувачам, які віддавали перевагу більш дрібним телефонам і дизайну iPhone 5. Apple також використовувала аналогічну стратегію, додавши в неї кращі компоненти, ніж iPhone 5, але зберігаючи той же апаратний дизайн.

"Ми вважаємо, що iPhone SE2 задовольнить попит більшої кількості користувачів і збільшить частку ринку iPhone завдяки доступній ціні", — пояснив Куо. В даний час Apple продає iPhone 8 за 449 доларів, тому iPhone SE2 потенційно може запропонувати велику потужність за ціною на 50 доларів менше.

Однак Apple потрібно буде десь скоротити витрати, тому очікується, що у нового смартфона будуть менш потужні камери, ніж у iPhone 11. У свою чергу, збережеться сканер відбитків пальцем Touch ID на передній панелі.

Як повідомляло видання "Коментарі", американська компанія Apple оновила операційну систему iOS.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!