Головна Новини HI-tech телефони Спливли основні характеристики смартфона Honor View 30
commentss НОВИНИ Всі новини

Спливли основні характеристики смартфона Honor View 30

Характеристики нового смартфона бренду Honor стали частково відомі, але дата анонсу залишається в таємниці

7 жовтня 2019, 16:18 comments2175
Поділіться публікацією:
Спливли основні характеристики смартфона Honor View 30

Не так давно китайська компанія Huawei випустила свої найбільші преміальні телефони року Mate 30 і Mate 30 Pro. Високоякісний суббренд компанії, Honor, зазвичай випускає урізану версію телефонів Mate у формі серії Honor View. Вже найближчим часом цю серію чекає поповнення.

Компанія Honor скоро повинна буде презентувати свій новий флагманський смартфон. Він буде іменуватися Honor View 30 або просто V30 (тут все залежить від регіону, де він буде продаватися). Сьогодні в мережі з'явилися характеристики майбутньої новинки.

Смартфон буде мати IPS дисплей з роздільною здатністю Full HD. Діагональ не уточнюється, а частота оновлення складе 60 Гц. За продуктивність буде відповідати процесор Kirin 990 (5G), а за автономність – вбудована батарея ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. З коробки модель отримає операційну систему Android 10. Головною фішкою смартфона обіцяє стати 60-мегапіксельна основна камера.

Також ходять чутки, що китайський виробник разом з Honor V30 може анонсувати версію Pro. За чутками, у неї буде OLED дисплей з частотою оновлення 90 Гц і акумулятор 4200 маг з 40-ватною провідною зарядкою. Поки що немає навіть натяку на очікувану ціну смартфонів Honor V30 і Honor V30 Pro.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei Mate 30 Pro став лідером серед камерофонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!