Головна Новини HI-tech телефони Смартфон Samsung Galaxy S11 вийде не раніше 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфон Samsung Galaxy S11 вийде не раніше 2020 року

Можливою датою презентації названо 18 лютого наступного року

7 жовтня 2019, 17:29 comments2244
Поділіться публікацією:
Смартфон Samsung Galaxy S11 вийде не раніше 2020 року

Згідно попередньої інформації, отриманої від SamMobile, захід по запуску флагмана Samsung наступного покоління заплановано на третій тиждень лютого.

SamMobile повідомляє, що Samsung знову проведе свій захід Unpacked для наступного флагмана Galaxy в Сан-Франциско. Хоча в публікації йдеться, що він не впевнений на 100%, цілком ймовірно, що Samsung вийде на сцену 18 лютого 2020 року, щоб представити світові новий Galaxy S11.

Це не зовсім шокуюча розробка, враховуючи, що Galaxy S10 був випущений в середу, 20 лютого цього року. Тим не менш, той факт, що подробиці про запуск S11 просочилися так рано, є ще однією ознакою того, що ніколи не може бути ще одного по справжньому несподіваного виходу в світі мобільних технологій.

Істотних витоків про сам телефон Galaxy було небагато, але SamMobile раніше повідомляв, що S11 може мати різні розміри сховища, в тому числі модель 1 ГБ для Galaxy S11 . Також ходять чутки, що Galaxy S11 може мати кращу в своєму класі 108-мегапіксельну камеру з 5-кратним оптичним зумом.

У найближчі місяці витоку, чутки і звіти будуть продовжувати пузиритися, даючи експертам краще уявлення про те, чого очікувати від телефону. Але, ймовірно, до 18 лютого не залишиться нічого, що можна було б розкрити.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung припиняє виробництво смартфонів у Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!