Головна Новини HI-tech телефони У Японії представили смартфон Sharp S7
commentss НОВИНИ Всі новини

У Японії представили смартфон Sharp S7

Головною родзинкою гаджету є найбільша в історії автономність

8 жовтня 2019, 14:13 comments2082
Поділіться публікацією:
У Японії представили смартфон Sharp S7

Сьогодні компанія Sharp анонсувала в Японії новий смартфон. Sharp S7 — це телефон Android One середнього класу з деякими досить цікавими функціями, включаючи час автономної роботи, яке може тривати до одного тижня.

Sharp S7 насправді є ребрендингом Aquos Sense Lite 3, але поставляється з меншим об'ємом оперативної пам'яті, меншим об'ємом пам'яті і канавним сканером відбитків пальців. Він також постачається з Pure Android (Android 10) і встановленим Google Assistant, на відміну від Sense Lite 3, який працює під управлінням Android 9 Pie і має попередньо встановлену версію Sharp Emopa 10.1.

Sharp S7 має 5,5-дюймовий РК-екран IGZO з роздільною здатністю 2160x1080. В Sharp стверджують, що завдяки енергозберігаючій технології дисплея IGZO термін служби батареї може досягати одного тижня.

Під капотом знаходиться процесор Snapdragon 630, а також 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ розширюваної пам'яті. Він має одну 12-мегапіксельну f / 2.0 задню камеру і 8-мегапіксельну f / 2.2 селфі камеру. Існує електронна стабілізація зображення (EIS) і функції AI, які допоможуть робити більш якісні знімки.

Sharp S7 має акумулятор ємністю 4000 мАч, але про швидкій зарядці не згадується. Він має клас захисту IPX5 / 8, клас захисту IPX6 і ударостійкість.

За повідомленнями Sharp, S7 отримає як мінімум одне велике оновлення через 24 місяці після запуску і отримає 3 роки оновлень безпеки, починаючи з моменту його надходження в продаж. Поки що немає цінника, але Sharp повідомляє, що він буде випущений в Японії після середини грудня 2019 року. Смартфон буде доступний в персиковому, сріблястому і сірому кольорах.

Як повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата презентації бюджетного смартфона Motorola One Macro



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!