Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Huawei випустить смартфон Honor 20 Lite
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Huawei випустить смартфон Honor 20 Lite

Дочерная фірма Huawei представить лайт версію смартфона Honor 20

15 жовтня 2019, 14:39 comments2500
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Huawei випустить смартфон Honor 20 Lite

У компаній Huawei і Honor можуть бути великі проблеми за межами Китаю, але в своїй країні вони залишаються лідерами на ринку смартфонів. Один із способів утримати лідерство — запуск нових телефонів кожен місяць, а новітній пристрій, який Honor представить, буде називатися Honor 20 Lite.

Одна з користувачів Weibo скаржилася, що для неї немає нового телефону, а потім втрутився Джордж Чжао, генеральний директор Honor. Він заявив, що їй слід дочекатися Honor 20 Lite, який буде добре виглядати і робити відмінні фотографії, включаючи групові знімки.

Пристрій під кодовою назвою Honor LRA-AL00 було сертифіковано TENAA, хоча фотографії ще не з'явилися. Список специфікацій включає восьмиядерний процесор, який, ймовірно, буде встановлений на чіпсеті Kirin 810, до 8/256 ГБ пам'яті і три камери.

Основний шутер буде 48 MP. Він буде оточений 8 MP MP і датчиком глибини 2 MP. Буде це майбутній Honor 20 Lite або абсолютно новий смартфон, поки невідомо.

Назва Honor 20 Lite безумовно не нова — такий телефон з трьома камерами можна знайти в Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Тим не менш, пристрій продається під назвою Honor 20i в Китаї, що означає, що на внутрішньому ринку з'явиться абсолютно новий смартфон або, принаймні, модернізований телефон Huawei.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi перезавантажить лінію смартфонів Mi Note.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!