Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G

Не менше десяти смартфонів з підтримкою 5G компанія Xiaomi випустить в 2020 році

21 жовтня 2019, 15:44 comments1627
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G

Китайський виробник смартфонів Xiaomi планує випустити більше десяти телефонів з технологією 5G в 2020 році. Про це заявив у неділю генеральний директор компанії Лей Цзюнь, виступаючи на Всесвітній інтернет-конференції в китайському місті Вужень.

За словами Лея, компанія зіткнулася з жорсткою конкуренцією на внутрішньому ринку з боку компанії Huawei. Минулого місяця Xiaomi випустила смартфон Mi 9 Pro, перший телефон компанії з підтримкою 5G для внутрішнього ринку.

Лей заявив, що попит на телефон перевищив очікування компанії і призвів до проблем в ланцюжку поставок. Успіх пристрою спонукав Xiaomi в наступному році запустити моделі 5G для рівнів високої, середньої і низької цінової категорії.

"Співробітники галузі побоюються, що в наступному році моделі 4G не будуть продаватися. Це буде вимушений крок. Тому ми сподіваємося, що оператори зможуть прискорити розширення базових станцій 5G", — сказав Лей.

Ціна акцій Xiaomi стабільно знижувалася в минулому році, оскільки ринок смартфонів у Китаї стає все більш конкурентним. Тим не менш, Xiaomi користується успіхом в Європі, де вона залишається відносно новим гравцем на континенті. Частка ринку компанії в регіоні у другому кварталі 2019 року склала 9,6% порівняно з 6,5% роком раніше, що робить її одним з найбільш швидкозростаючих телефонних брендів в регіоні.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi представила покращену версію ноутбука Mi Notebook Pro.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!