Головна Новини HI-tech телефони Південнокорейська компанія Samsung усунула проблему з розблокуванням смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія Samsung усунула проблему з розблокуванням смартфонів

Спеціальний програмний патч Samsung допоможе користувачам відновити безпечне використання смартфонів

23 жовтня 2019, 15:16 comments1727
Поділіться публікацією:
Південнокорейська компанія Samsung усунула проблему з розблокуванням смартфонів

У середу компанія Samsung Electronics оголосила, що випустила програмний патч для виправлення помилки в ультразвуковому сканері відбитків пальців на смартфонах Galaxy S10 і Note 10.

Samsung зіткнулася з негативною реакцією після того, як деякі користувачі виявили, що будь-який відбиток пальця може розблокувати пристрої серії S10 і Note 10, вкриті силіконовим екраном, що ставить під загрозу конфіденційну інформацію користувачів.

"Ми приносимо свої вибачення за заподіяння незручностей клієнтам через проблеми з розпізнаванням відбитків пальців. Ми приступаємо до оновлення програмного патча, щоб усунути проблеми в пристроях серії Galaxy S10 і Note 10", — йдеться в повідомленні Samsung.

Південнокорейський виробник телефонів порадив користувачам S10 і Note 10, які використовують силіконові чохли, зняти захисний чохол, видалити всі попередні відбитки пальців і зареєструвати нові.

Користувачі повинні переконатися, що при скануванні свого відбитку пальця повністю відсканували всі його частини, включаючи центр і краї, щоб підвищити точність розпізнавання системи, повідомили представники фірми.

Samsung не самотня у вирішенні проблеми у своїй системі біометричної аутентифікації. Технічний гігант Google також зіткнувся з проблемами безпеки після того, як функція Face Unlock в Pixel 4 розблоковувала смартфон, навіть коли очі власника були закриті.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони Samsung Galaxy S10 може розблокувати будь-який бажаючий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!