Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Huawei представила смартфон Mate X
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Huawei представила смартфон Mate X

Смартфон Huawei Mate X надійде в продаж в Китаї з 15 листопада, але дата виходу за межі Піднебесної залишається під питанням

23 жовтня 2019, 16:41 comments1916
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Huawei представила смартфон Mate X

Складний смартфон Huawei Mate X, нарешті надійде в продаж у наступному місяці. Компанія оголосила про це на сьогоднішньому офіційному заході, який пройшов у Китаї.

Mate X — це телефон з 5G процесором 5G Huawei Kirin 980 і модемом Barong 5000. Він оснащений двоелементним акумулятором ємністю 4500 маг, який, як повідомляється, може бути заповнений до 85 відсотків за півгодини при швидкій зарядці 55 Вт. Розгорнутий екран має діагональ 8 дюймів, а коли він закритий, то схожий на телефон з 6,6-дюймовим екраном спереду і 6,38-дюймовим екраном ззаду.

На відміну від Samsung Galaxy Fold, який відкривається як книга, екран Mate X обвиває зовнішню поверхню розкладного пристрою. Це має зробити його більш зручним в якості звичайного телефону, ніж Galaxy Fold, але екран з пластиковим покриттям стикається з ще більшою проблемою довговічності, оскільки він постійно експонується.

Продажі в Китай почнуться 15 листопада по 16 999 юанів або близько 2400 доларів за модель з 8 ГБ оперативної пам'яті.

Що стосується міжнародного релізу, Huawei повідомила в заяві, що "наша стратегія заснована на розгортанні 5G операторів зв'язку в різних регіонах. Глобальний план запуску знаходиться на розгляді".

Між тим, Huawei також оголосила, що вона продала 200 мільйонів смартфонів вже в 2019 році, досягнувши цього рубежу на 64 дні раніше, ніж у минулому році. Однак реальні докази стійкості компанії з'являться, як тільки стануть відомі річні результати, які враховують телефони без операційної системи Google, такі як Mate 30 Pro.

Як повідомляло видання "Коментарі", нові смартфони Huawei будуть працювати на двох операційних системах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!