Китайська компанія Hisense представила смартфон для читання

Смартфон Hisense A5 відрізняється малою вагою, щоб рука читача менше втомлювалася

Сьогодні вдень китайська компанія Hisense представила смартфон Hisense A5. Він оснащений 5,84-дюймовим екраном для захисту очей. Також він створений з сприятливого для шкіри матеріалу.

Смартфон Hisense A5 важить 158 грамів. Це життєво важливо для даного смартфона, оскільки він призначений в основному для читання. Цей смартфон не втомить руку при довготривалому триманні.

Hisense A5 поставляється з низкою функцій, доданих для поліпшення процесу читання. Наприклад, Ви можете швидко почати читання через додаток ключа Mozhi. Це досить зручно для запуску електронних книг в будь-який час і в будь-якому місці. Звичайно, він підтримує режим читання "Не турбувати".

Що стосується ключових особливостей, Hisense A5 оснащений 5,84-дюймовим екраном для захисту очей з роздільною здатністю 1440*720. Нема синього світлового випромінювання. Чим сильніше сонце, тим чіткіше екран. На відміну від сучасних смартфонів, зручний для використання поза приміщенням і забезпечує відчуття читання з паперової книги. Під час нічого читання рівень синього світла знижується на 95%. Інші функції екрану включають режим зчитування з м'яким світлом, інтелектуальне затемнення 2048 рівня і м'який захист очей.

У смартфоні встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 439. Він має 4 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ або 64 ГБ вбудованої пам'яті і батарею 4000 мАч.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G