Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Hisense представила смартфон для читання
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Hisense представила смартфон для читання

Смартфон Hisense A5 відрізняється малою вагою, щоб рука читача менше втомлювалася

24 жовтня 2019, 14:08 comments1618
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Hisense представила смартфон для читання

Сьогодні вдень китайська компанія Hisense представила смартфон Hisense A5. Він оснащений 5,84-дюймовим екраном для захисту очей. Також він створений з сприятливого для шкіри матеріалу.

Смартфон Hisense A5 важить 158 грамів. Це життєво важливо для даного смартфона, оскільки він призначений в основному для читання. Цей смартфон не втомить руку при довготривалому триманні.

Hisense A5 поставляється з низкою функцій, доданих для поліпшення процесу читання. Наприклад, Ви можете швидко почати читання через додаток ключа Mozhi. Це досить зручно для запуску електронних книг в будь-який час і в будь-якому місці. Звичайно, він підтримує режим читання "Не турбувати".

Що стосується ключових особливостей, Hisense A5 оснащений 5,84-дюймовим екраном для захисту очей з роздільною здатністю 1440*720. Нема синього світлового випромінювання. Чим сильніше сонце, тим чіткіше екран. На відміну від сучасних смартфонів, зручний для використання поза приміщенням і забезпечує відчуття читання з паперової книги. Під час нічого читання рівень синього світла знижується на 95%. Інші функції екрану включають режим зчитування з м'яким світлом, інтелектуальне затемнення 2048 рівня і м'який захист очей.

У смартфоні встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 439. Він має 4 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ або 64 ГБ вбудованої пам'яті і батарею 4000 мАч.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!