Головна Новини HI-tech телефони TCL презентувала смартфон-гармошку
commentss НОВИНИ Всі новини

TCL презентувала смартфон-гармошку

У компанії TCL є ще кілька експериментальних моделей, зовнішній вигляд яких істотно відрізняється від традиційних смартфонів

25 жовтня 2019, 11:07 comments1872
Поділіться публікацією:
TCL презентувала смартфон-гармошку

Компанія-виробник TCL презентувала експериментальний смартфон, який складається і розкладається як гармошка. Про це повідомило видання CNET.

Як стало відомо, компанія TCL розробила 10-дюймовий дисплей, який може складатися одночасно з двох сторін. Відзначається, що на сьогоднішній день світовий ринок включає в себе телефони лише з одним шарніром, а значить, смартфон від TCL стане початком нової ери в технологічній галузі.

За даними видання, смартфон має досить-таки великий екран, а його дисплей розділений на три частини – у складеному вигляді це робить його дуже товстим, в порівнянні з будь-яким іншим телефоном.

Поки що телефон-гармошка знаходиться на стадії тестування. У компанії TCL відзначають, що у них в наявності є ще кілька експериментальних моделей, зовнішній вигляд яких істотно відрізняється від традиційних смартфонів.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що китайська компанія Hisense представила смартфон Hisense A5. Він оснащений 5,84-дюймовим екраном для захисту очей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!