Компанія Xiaomi представила характеристики смартфона Mi CC9 Pro

Особливу увагу експертів привернула п'ятикутна камера нового смартфона Xiaomi

5 листопада компанія Xiaomi випустить смартфон Xiaomi Mi CC9 Pro з 108-мегапіксельною системою з п'ятикутною камерою. Афіша запуску телефону, яку компанія випустила вчора, свідчить, що система пятиконтактних об'єктивів буде підтримувати 5-кратний оптичний зум.

Xiaomi Mi CC9 Pro має 6,47-дюймовий Full HD OLED-дисплей із співвідношенням сторін 19,5: 9 і зчитувач відбитків пальців на дисплеї. Snapdragon 730G забезпечує роботу телефону до 8 ГБ ОЗУ. Найвища модель телефону може мати 256 ГБ вбудованої пам'яті. ОС Android 9 Pie на пристрої може бути налаштований за допомогою MIUI 11. На смартфоні немає підтримки microSD-картки.

Схоже, що Xiaomi Mi CC9 Pro буде першим телефоном від компанії, який прибуде з об'єктивом перископа. Першим об'єктивом в налаштуванні п'яти камер буде датчик перископа, який дозволить телефону підтримувати 5-кратний оптичний зум, 10-кратний гібридний зум і 50-кратний цифровий зум.

Другий об'єктив являє собою 50-міліметровий портретний об'єктив з роздільною здатністю 12 мегапікселів і великим розміром пікселя 1,4 мікрона. Він підтримує подвійне автофокусування і має апертуру діафрагми f / 2.0. Третій об'єктив являє собою 108-мегапіксельний об'єктив виробництва Samsung. Це 1 / 1,33-дюймовий датчик з апертурою f / 1,7. Четвертий - 20-мегапіксельна надширока лінза з полем зору 117 градусів. Останній - супер макрооб'єктив з фокусною відстанню 1,5 см.

Xiaomi повідомила, що 108-мегапіксельна лінза і перископ оснащені підтримкою оптичної стабілізації зображення (OIS). П'яти камерам допомагає пара здвоєних світлодіодних спалахів. Вартість камер телефону в п'ять разів більше, ніж у Xiaomi Mi CC9.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi представить новий смарт-годинник в наступному місяці.